+31 6 27185549 info@marcelvandieren.com

Marcel van Dieren

Zangleraar

In Tilburg/Noord Brabant

Zanglessen

Niets is voor een professioneel zanger leerzamer dan zelf zangles te geven aan andere zangers. Ik doe dat dan ook al heel lang en heel graag. Al tijdens mijn eigen zangstudie aan het conservatorium ben ik hiermee begonnen. Zangers begeleiden en coachen zodat zij beter gebruik van hun stem gaan maken, op welk niveau dan ook, is één van de mooiste en dankbaarste dingen om te doen. En dan maakt het niet uit of het om een professionele zanger met vele jaren ervaring gaat of om een beginnend zanger die zijn of haar stem nog moet ontdekken!

Zanglessen

voor iedereen

Zingen op het podium

Voor op het podium: professionele zangtechnische coaching
Ben je professioneel of op hoog amateurniveau bezig met je stem? Zoek je technische ondersteuning en verdieping? Dan ben je aan het goede adres!

Zangles voor jezelf

Voor jezelf: ontdek en verken je stem!
Heb je altijd al willen zingen en wil je nu de stoute schoenen aantrekken? Of zing je al jaren in koren en wil je je zangtechniek verbeteren? Je bent van harte welkom!

Workshops Stemontwikkeling voor groepen/koren

Wil je als koor of groep zangers stemtechnische coaching? Ben je niet tevreden over de koorklank of wil je gezamenlijk aan ademtechniek of stemplaatsing werken? Huur mij in voor jouw koor of groep!

Zanglessen

Tarieven

Zangles

45 minuten: € 50,-

60 minuten € 60,-

Zangles met pianist

60 minuten € 90,-

Zangles traject van 5 lessen

5 x 60 minuten
€ 275,-

Zangles traject van 10 lessen

10 x 60 minuten
€ 500,-

Zangles jaarabonnement 20 lessen

20 x 60 minuten € 900,-

Stemtechnische Groepscoaching

30 minuten € 60,-

Als ik zanglessen geef op een locatie buiten Tilburg, hanteer ik reiskosten van €0,19 per km.

Recensies

“Met zijn jarenlange ervaring en zijn didactische vaardigheden weet Marcel precies te duiden wat de aandacht verdient. Hij helpt je zo stap voor stap naar een fijne ontspannen manier van zingen. Er is altijd wel wat om aan te werken, maar geduldig corrigeert hij je tot je een volgende stap gemaakt hebt. Een geweldig docent.
Dank voor de vele fijne lessen Marcel!”

– Siegfried van Geertsom, tenor

 

“Marcel geeft zeer deskundig zangles. Kan met simpele aanwijzingen een enorme verbetering bewerkstelligen. Je leert je stem beter te gebruiken. Ook uitspraak en interpretatie komen aan bod. Zijn aanpak is vriendelijk, rustig en uitnodigend. Een echte professional.”

– Bert-Jan Valk, tenor